Volkswagen може відмовитися від однієї з найпопулярніших моделей

Volkswagen може відмовитися від однієї з найпопулярніших моделей

21 листопада 2022
0

У Volkswagen розглядають можливість відмовитися від моделі Polo. Масовий хетчбек В-класу можуть зняти з виробництва до 2025 року. Про це стало відомо виданню Autocar.

Нинішній Volkswagen Polo - досить вдала модель і попит на неї залишається досить високим. Однак невдовзі виробництво хетчбека може стати нерентабельним.

В усьому винні суворі еко-норми Євро-7, які мають вступити з 2025 року. СЕО Volkswagen Томас Шефер заявив, що вони зроблять бензинові та дизельні автомобілі дорожчими приблизно на 3000-5000 євро - необхідно буде встановити недешеве обладнання.

Найбільше від введення Євро-7 постраждають саме недорогі моделі на кшталт Volkswagen Polo, адже для них таке збільшення в ціні буде відчутнішим, ніж для дорожчих авто. До речі, з цієї причини знімають з виробництва і Ford Fiesta.

До того ж, на вартість авто вплине впровадження нових стандартів безпеки. За словами Томаса Шефера, зараз ведуться розрахунки рентабельності розробки нового Volkswagen Polo і незабаром буде прийнято залишкове рішення щодо долі моделі.

Polo - одна з наймасовіших моделей Volkswagen. З 1975 випущено понад 15 мільйонів авто шести поколінь.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація