Volkswagen підтвердив «гарячі» Teramont і Tiguan для ринку США

Volkswagen підтвердив «гарячі» Teramont і Tiguan для ринку США

25 липня 2022
0

Volkswagen готує кілька «гарячих» кросоверів для північноамериканського ринку. Про це в інтерв'ю CarBuzz розповів старший віцепрезидент з продуктів і стратегії Volkswagen Group of America Гайн Шафер.

Зокрема, в сімействі Tiguan з'явиться «енергійніша і цікавіша похідна». Яку потужність вона матиме, Шафер не уточнив. Чи буде «американський» Tiguan R таким самим потужним, як «європейський» (що перевершує стандартний кросовер на 100-150 к.с.), залишається під питанням. За словами Шафера, в будь-якому разі новинка буде динамічнішою за базовий Tiguan. R-версія з'явиться у кросовера наступного покоління, тобто не раніше ніж через два роки.

Спортивна версія обіцяна і Volkswagen Atlas, що відомий за межами США як Teramont. Остаточне рішення щодо трансмісії новинки ще не ухвалено. У будь-якому разі вона буде потужнішою за актуальний Атлас. Водночас очікувати повноцінного Atlas R не варто. На ринку «спортивна» версія кросовера з’явиться в 2024 році як частина наступного покоління моделі.

А стосовно нещодавно представленого Volkswagen Taos, то планів з випуску R-версії моделі концерн не має. Кросовер одразу укомплектований новим 1,5-літровим турбованим чотирициліндровим мотором, який також присутній у лінійці Jetta.Комбінована витрата палива агрегата - 3,8 літра на 100 км.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація