Volkswagen підтвердив вихід «зарядженого» електробуса

Volkswagen підтвердив вихід «зарядженого» електробуса

15 січня 2023
0

Ще в жовтні 2022 року підрозділ комерційних автомобілів Volkswagen опублікував тизер моделі ID.Buzz GTX, проте не розкрив жодних подробиць про модель. На щастя, деякі з частин головоломки тепер встають на свої місця, оскільки керівник відділу досліджень і розробок Кай Груєніц поділився деякими деталями про новинку. Версія електричного мінівена, що з'явилася пізніше цього року, матиме потужність 250 кіловат, що відповідає 335 кінським силам. Насправді це більше, ніж 295 к.с. у ID.4/ID.5 у версії GTX.

Грюніц не уточнив, який момент, що крутить, буде у ID.Buzz GTX, але ті ж ID.4/ID.5 GTX мають 460 Нм крутного моменту. Керівник відділу досліджень і розробок VW підтвердив, що мінівен з нульовим рівнем викидів у його спортивному виконанні буде мати два двигуни і повний привід. Наприкінці цього року він також отримає особливі кольори та унікальний інтер'єр, а також «деякі додаткові функції».

За словами Грюніца, розглядається випуск моделі з двома двигунами без приставки GTX. Насправді, у тій презентації, яку ми згадували, також був тизер повнопривідної конфігурації з довгою колісною базою. Нагадаємо, подовжена модель буде єдиною доступною в США на момент виходу ID.Buzz, який надійде у продаж у 2024 році. У нього буде більший акумуляторний блок порівняно із задньопривідною моделлю зі стандартною колісною базою.

Грюніц підтвердив, що кемпер під маркою California знаходиться у розробці, але він вийде не раніше 2025 року.

Пізніше цього року VW розширить свій портфель електромобілів за рахунок ID.7 та ID.3 GTX, які мають з'явитися разом із вже оголошеним оновленим компактним автомобілем. Також компанія веде роботу над ID.8 та флагманською моделлю на платформі Trinity.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація