Volkswagen перетворила ігрове крісло на «електромобіль»

Volkswagen перетворила ігрове крісло на «електромобіль»

11 листопада 2022
0

Інженери Volkswagen з рекламною метою створили моторизоване офісне крісло, в якому втілили безліч автомобільних рішень. Крісло пересувається на колесах з литими дисками, озброєне фарами, клаксоном, камерами переднього та заднього видів, багажником, фаркопом та мультимедійною розважальною системою у підлокітниках. Воно навряд чи надійде у продаж, хоча на цей товар, напевно, був би певний попит.

Встановлених у кріслі акумуляторів вистачає на 12 км. Максимальна швидкість, яку розвиває крісло, сягає 20 км/год. Вбудовані в підлокітники фари дозволять пересуватися по погано освітленим коридорам та приміщенням у нічну зміну.

Якщо по дорозі виникне скупчення людей, розчистити дорогу допоможе клаксон. Скоротити час під час руху допоможе вбудована у підлокітники мультимедійна система. Її дисплей також виводить обстановку за кріслом, яке знімає камера. Додатковий захист від зіткнень вирішує сенсор наближення з круговою чутливістю, свого роду парктронік.

Невеликий багажник за кріслом може вмістити ноутбуки та офісну документацію, а також приладдя. Передбачено місце кріплення причепа - фаркоп, хоча самого причепа у компанії не створили. Натомість інженери подбали про підігрів сидіння та приладнали світлодіодну ілюмінацію, надавши дизайну крісла геймерський антураж.

Вишнею на торті стало фірмове забарвлення крісла та логотип Volkswagen. 

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація