Volkswagen перетворив популярний седан на кабріолет

Volkswagen перетворив популярний седан на кабріолет

06 лютого 2024
0

Бразильський підрозділ Volkswagen здивував шанувальників, перетворивши популярний чотиридверний седан у кабріолет. За шість тижнів 30 інженерів зняли дах з моделі Virtus (це по суті Polo для південноамериканського ринку).

Седан-кабріолет - це унікальний проєкт, розроблений спеціально для візиту президента Бразилії Луїса Інасіу Лула да Сілва на завод VW у Сан-Бернарду-ду-Кампо, Сан-Паулу. Автівку також важко назвати повноцінним кабріолетом, адже на опублікованих фото не зображено її із піднятим дахом.

Бразильська команда VW ще й змінила кузов, щоб створити більш просторий задній відсік. Ця модифікація, однак, зумовила необхідність зміни розміру паливного бака. Крім того, після зняття даху кузов довелося підсилити. Також між передніми й задніми сидіннями встановили поперечну балку, що дозволяє пасажирам ззаду триматися за неї стоячи.

Модифікація автівок з нагоди візиту президентів Бразилії - це уже традиція. Virtus з відкритим верхом став п'ятим автомобілем, модифікованим Volkswagen Brazil для президентських візитів, після Fusca/Beetle (1959, 1993), Polo Sedan (2003) і Fox (2005). Президент країни оглянув завод, їдучи в цьому кабріолеті. Тепер автомобіль буде зберігатися в музеї історичних транспортних засобів, розташованому на території заводу.

Джерело: META.ua
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація