Volkswagen планує представити 25 нових електромобілів

Volkswagen планує представити 25 нових електромобілів

09 лютого 2024
0

В останні місяці електрична революція на ринку автомобілів починає перетворюватись в електричну еволюцію, оскільки впровадження авто на електротязі відбувається повільніше, ніж передбачали деякі автовиробники. Це в поєднанні з іншими проблемами змусило деякі компанії переглянути свої плани.

Однак Volkswagen Group of America не входить до їх числа, оскільки президент і генеральний директор Пабло Ді Сі нещодавно підтвердив, що компанія та її бренди все ще планують випустити 25 електромобілів у Північній Америці до 2030 року.

На думку топ-менеджера, варто посилювати інвестиції в інфраструктуру зарядних станцій, а також збільшувати державну підтримку, щоб допомогти електромобілям стати масовими.

Що ще цікавіше, Ді Сі визнав, що ID.7 і ID.Buzz з часом отримають нові версії. Це не надто дивно, враховуючи переваги моделей на ринку, але водночас компанія покладає великі надії на нові великі та середньорозмірні кросовери. Керівник не вдавався в подробиці, але сказав виданню, що моделі вже затверджені.

Ді Сі також зазначив, що у майбутньому модельний ряд компанії буде розширюватися завдяки новим Audi Q6 e-tron і Porsche Macan EV. Автомобільний концерн також відроджує Scout у ролі електричного бренду, а Bentley прагне електрифікувати всю свою лінійку до 2030 року.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація