Volkswagen поділився тизерними зображеннями нового Transporter PanAmericana

Volkswagen поділився тизерними зображеннями нового Transporter PanAmericana

27 червня 2024
0

Підрозділ комерційного транспорту Volkswagen у США повідомив, що новий Transporter T7 отримає особливе оздоблення PanAmericana.

Volkswagen презентував у США сьоме покоління мінівена Multivan у 2022 році у версії з ДВЗ та плагін-гібрида, адже він заснований на платформі MQB Evo. Однак, відомо, що комерційний Transporter не матиме нічого спільного з пасажирською моделлю.

Як передає Autoevolution, новинка буде створена на базі платформи Ford Transit Custom і пропонуватиметься з широкою лінійкою силових установок у версіях з дизельними двигунами, м'якого гібрида, PHEV чи в якості електромобіля.

Нещодавно Volkswagen поділився новими тизерними зображеннями фургона, які натякають, що компанія готується до офіційного дебюту новинки. Подейкують, що презентація Transporter T7 відбудеться в другій половині цього року.

Також компанія розповіла, що модель отримає флагманську версію PanAmericana. Вона матиме унікальний дизайн, світлодіодні задні ліхтарі й фари IQ.Light та 19-дюймові колісні диски.

«Від самого початку та протягом багатьох поколінь Transporter був міцним і практичним транспортним засобом. І він досяг цього у своїй найкрасивішій формі. Ось чому він став іконою. Тепер, з нашим сьомим Transporter, нам вдалося створити ще один автомобіль, який відповідає саме цим критеріям - міцний автомобіль із надзвичайно естетичним дизайном. Він бездоганно повторює класичну ДНК, але ми систематично вдосконалювали дизайн - як це чудово демонструє новий PanAmericana», - каже Альберт Кірзінгер, головний конструктор Volkswagen Commercial Vehicles.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація