Volkswagen показав перемикач Driving Experience нового Tiguan

Volkswagen показав перемикач Driving Experience нового Tiguan

25 серпня 2023
0

Новий Volkswagen Tiguan 3-го покоління готується до прем'єри. Щоб підігріти інтерес до новинки, виробник показав салон VW Tiguan 2024 модельного року, який отримав незвичайну функцію. Про це повідомляє Motor1.

Загалом салон Volkswagen Tiguan 3 покоління виглядає просто та строго. Прямі лінії, рівні поверхні, мінімальна кількість декоративних елементів. На передній панелі встановлено великий монітор мультимедіа, а перед водієм - цифровий щиток. Проте головна деталь - дещо інше.

Автовиробник розробив своєрідний орган керування Drive Experience. Це універсальний перемикач, встановлений на центральному тунелі між водієм та переднім пасажиром. Там, де раніше був важіль КПП.

Цей перемикач відповідає за безліч налаштувань: підсвічування в салоні (колір та інтенсивність), вибір режимів керування (їх чотири: Eco, Comfort, Sport, Individual), регулювання гучності аудіосистеми.

Кожен режим пофарбований у свій колір - тобто перемикач Drive Experience інтерактивний, у ньому встановлений маленький екран, який відображає конкретну дію.

Відомо, що двигуни VW Tiguan 2024 залишаться бензиновими та дизельними. Очікуються агрегати об'ємом 1,5 та 2 л. З'являться і гібридні модифікації потужністю до 272 к.с. Прем'єра моделі очікується у вересні. Продаж - з 2024 року за ціною менше 30 000 доларів за базовий варіант.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація