Volkswagen показав салон нового Transporter

Volkswagen показав салон нового Transporter

25 липня 2024
0

З наближенням прем'єри Volkswagen Transporter сьомого покоління виробник розкриває цікаві подробиці про машину. Так, учора, 24 липня відкрили завісу над інтер'єром автомобіля.

Як зазначив головний дизайнер Volkswagen Commercial Vehicles Альберт Кірцінгер, це компонування успішного Volkswagen Transporter 6.1, але у більш сучасному вигляді. Тут поєднуються продумані функції, зносостійкі матеріали та стильні дизайнерські рішення. Широкий спектр цифрових функцій доповнений фізичними елементами - клавішами, що робить керування набагато простішим.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Volkswagen Journey (@volkswagen_journey)

Запуск двигуна здійснюється кнопкою безключового доступу, розташованою поруч із 12-дюймовим дисплеєм щитка приладів та 13-дюймовим екраном мультимедіа. На рульовій колонці стандартно або опціонно (залежно від типу приводу) встановлюється селектор автоматичної КП, а ось важіль механічної КП, як і раніше, знаходиться на передній панелі. Пішов у небуття важіль стояночного гальма - його замінила клавіша на передній панелі, що звільнило додаткове місце для ніг пасажирів. У передній частині центральної консолі з'явилися великі підсклянники, і взагалі більше місця для різних речей.

Залежно від колісної бази та висоти даху обсяг вантажного відсіку нового Transporter варіюється від 5,8 до 9,0 кубометрів. Тут може розміщуватись до трьох європіддонів.

Особливе місце в інтер'єрі приділено підключенню різних пристроїв. Тут встановили не лише роз'єми USB-A, USB-C та розетки 12В, але також і можливість живлення від 230В. На дизельних машинах розетка 230В (400 Вт) стандартно монтується в основі водійського сидіння. Що ж до гібридних і суто електричних виконань, то на таких машинах встановлюються ще дві додаткові розетки на 230В - у задніх D-стійках. У результаті сумарна потужність трьох розеток досягає 2300 Вт, що дозволяє підключати будь-який електроінструмент.

Джерело: Авто Центр
Фото: Volkswagen

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація