Volkswagen припиняє випуск популярної моделі

Volkswagen припиняє випуск популярної моделі

28 листопада 2022
0

Volkswagen зніме з виробництва бюджетний хетчбек Gol. Останні автомобілі зійдуть з конвеєра до кінця 2022 року. Про це повідомляє офіційний вебсайт марки.

Нинішнє, третє покоління Volkswagen Gol випускають з 2008 року й авто вже застаріло. Керівництво німецького концерну вирішило не розробляти нову генерацію моделі - її замінить Volkswagen Polo у початковій версії Track.

Volkswagen Gol (не плутати з Golf) - дешевий хетчбек В-класу. Його випускають з 1980 року й усього зібрали понад 9 мільйонів авто. У різний час модель випускали в Аргентині, Бразилії, Китаї та Уругваї, але її постачали на ринки Європи та США. Так, нинішнє покоління хетчбека відоме в Україні як Volkswagen Fox, а попереднє продавали у нас під назвою VW Pointer.

На прощання випустять 1 000 автомобілів прощальної серії Last Edition. Такі хетчбеки відрізняються особливими кольорами кузова, покращеного внутрішнього оздоблення, а також пам'ятним декором на кузові й у салоні. Комплектація враховує кондиціонер і мультимедійну систему.

Новий Volkswagen Gol Last Edition оснащений 1,0-літровим 84-сильним бензиновим двигуном. Лімітована версія буде відчутно дорожчою за стандартний Gol - від $17 800.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація