Volkswagen сумнівається у своїй новій бюджетній моделі

Volkswagen сумнівається у своїй новій бюджетній моделі

20 листопада 2023
0

Volkswagen розглядає розробку нової бюджетної моделі дешевше за 20 000 євро, яка може з'явитися після 2025 року. Зараз з'явилися деякі сумніви, адже у VW поки що не визначилися із прибутковістю проекту.

За інформацією Carscoops, у керівництві компанії зараз не впевнені на 100%, що дешевий електрокар з такою ціною вдасться вивести на ринок. Все залежить від того, чи можна заробити на цій машині. Усередині автовиробника чітко розуміють, що проект має вийти прибутковим.

Цьому багато в чому сприятиме нова технологія батарей, що дозволить вдвічі знизити витрати. Однак жодної конкретики щодо цього показника поки що немає. Також нічого невідомо про прогрес у цьому питанні.

Раніше з'являлася інформація про те, що Volkswagen готує новий бюджетний автомобіль електричного сегмента з ціною меншою за 22 000 доларів або 20 000 євро. Передбачалося, що недорога модель з'явиться після всіх основних конкурентів.

Автомобіль виявиться спадкоємцем моделі VW e-Up!, яку знімають з виробництва. Згодом можуть з'явитися аналоги під брендами Skoda та Cupra.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація