Volkswagen та Siemens інвестують у розширення виробництва зарядних станцій

Volkswagen та Siemens інвестують у розширення виробництва зарядних станцій

30 червня 2022
0

Білий дім США заявив у вівторок про плани різних компаній інвестувати понад $700 млн. у збільшення виробничих потужностей з випуску в країні зарядних пристроїв для електромобілів. Завдяки цьому буде створено не менше 2 тис. нових робочих місць, а зарядка електричних автомобілів у США стане більш доступною.

Йдеться про $450 млн, виділених Volkswagen Electrify America, і понад $250 млн інвестицій Siemens, які будуть спрямовані на розширення заводів із виробництва зарядних пристроїв для електромобілів у Гранд-Прері (штат Техас) та Помоні (штат Каліфорнія). Також інвестує $3 млн у свій перший складальний завод у США в Оберн-Хіллс (штат Мічиган) оператор мережі зарядки електромобілів FLO.

Згідно із заявою Білого дому, ці інвестиції дозволять збільшити виробництво зарядних пристроїв для електромобілів у США до більш ніж 250 тис. одиниць на рік.

Рекордні приватні інвестиції будуть за $7,5 млрд державних вкладень, спрямованих на розширення інфраструктури для створення національної мережі зарядних пристроїв для електромобілів, що забезпечує зручну та єдину зарядку будинку, на роботі та по всій країні.

У серпні минулого року президент США Джо Байден закликав домогтися того, щоб до 2030 року на електричні моделі, а також оснащені паливними елементами транспортні засоби або гібриди, що підключаються, припадала половина всіх проданих в країні нових автомобілів. Для забезпечення їх живленням до 2030 року мережа зарядних пристроїв для електромобілів у США має збільшитись до 500 тис. одиниць із 100 тис. наявних на даний момент.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація