Volkswagen Tayron пережив перше оновлення

Volkswagen Tayron пережив перше оновлення

13 серпня 2022
0

Кросовер Volkswagen Tayron, аналог Tiguan, продається в Китаї з 2018 року, і нарешті настав час для планового оновлення в середині життєвого циклу. Разом оновили все сімейство: стандартний кросовер, гібрид Tayron GTE, що підзаряджається, і крос-купе Tayron X. Поки моделі лише злегка освіжили дизайн екстер'єру, але протягом року очікується і більш важлива зміна - китайські ЗМІ пророкують Tayron новий турбодвигун, характеристики якого поки не розсекречені.

Серед зовнішніх змін - інакше оформлені решітки радіатора, причому малюнок відрізняється в залежності від версії. Кросовери обзавелися новими бамперами та ліхтарями іншого дизайну - тепер це єдина лінія на всю ширину кузова. Спортивне виконання R-Line збережено: такі автомобілі відрізняються більш агресивним обважуванням та вертикальними світлодіодними ходовими вогнями. Крім колишніх дисків на 18 та 19 дюймів тепер доступні і 20-дюймові.

Поки що лінійка двигунів не змінювалася. Як і раніше, для Tayron запропоновані бензинові «турбочетвірки» обсягом 1,4 літра (150 кінських сил) та 2,0 літра (186 або 220 сил). Коробка передач - 7DSG, а повний привід покладено лише найпотужнішим 220-сильним модифікаціям. Гібридний Tayron GTE у свою чергу приводиться до руху установкою на базі 1.4T, якому допомагає електромотор.

За неофіційною інформацією, наступного року гамма агрегатів поповниться бензиновим дволітровим турбомотором Evo 2.

Tayron виробляється на потужностях спільного підприємства SAIC-Volkswagen, ціни на актуальну версію варіюються від 185,9 тисяч до 313,9 тисяч юанів, що в перерахунку на долари становить 27500 - 46500.

Джерело: AutoHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація