Volkswagen Tiguan отримав найвищу оцінку за безпеку

Volkswagen Tiguan отримав найвищу оцінку за безпеку

14 серпня 2022
0

У США Страховий інститут безпеки дорожнього руху надав рейтинг Top Safety Pick+ німецькому середньорозмірному кросоверу Volkswagen Tiguan. Це найвища оцінка інституту IIHS за безпеку транспортного засобу.

Зокрема йдеться про Volkswagen Tiguan 2022 модельного року. Він чудово пройшов усі основні категорії краш-тестів, такі як фронтальне зіткнення з нерухомою та рухомою перешкодою, бічний удар, наїзд ззаду.

Єдине невелике нарікання викликало кріплення дитячих крісел. Вони отримали оцінку «прийнятно» замість «добре». До речі, тестувалася в краш-тестах комплектація SEL із сидіннями зі шкірозамінника.

Потрібно зазначити, що інститут IIHS щороку на замовлення американських страхових компаній проводить краш-тести автомобілів, щоб визначити рівень їхньої безпеки. За результатами таких тестів уважно стежать покупці із різних країн світу.

З 2023 року IIHS оновить правила бічного краш-тесту (швидкість збільшиться, а таран стане важчим) і почне тестувати надійність систем запобігання наїзду на пішоходів у темну пору доби.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація