Volkswagen Touareg готується до планового оновлення

Volkswagen Touareg готується до планового оновлення

06 лютого 2023
0

Актуальне, третє покоління Volkswagen Touareg вийшло у 2018 році. Як стало відомо, кросовер готується до планового оновлення. Шпигунські фотографії практично повністю позбавленого камуфляжу прототипу опублікував сайт Motor1.

Невеликі зміни в екстер'єрі випробувачі вдало закрили наклейками. Зокрема, прикриті передній бампер, повітроводи та оздоблення передньої оптики. Задні ліхтарі залишилися незмінними. У прототипа трапецієподібні патрубки вихлопної системи, як у Touareg R, але при цьому потужний спойлер на багажних дверях відсутній.

Чекати на якісь серйозні зміни в інтер'єр теж не варто. Але на попередніх знімках видно, що розробники спробували закрити передню панель.

Чи готують інженери Volkswagen якісь зміни у моторній лінійці, залишається загадкою. Наразі найпотужніший у сімействі Touareg R укомплектований гібридною силовою установкою, що складається із 3,0-літрового турбодвигуна та електромотора. Сукупна віддача агрегатів - 456 к.с. та 700 Нм крутного моменту. Шильдик на задніх дверях прототипу вказує на те, що він використовує електрифіковану силову установку. Яку саме інформації немає.

На ринку оновлений Volkswagen Touareg очікується до кінця 2023 року. Офіційно прем'єра новинки ще не анонсована.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація