Volkswagen уклав угоду з найбільшим виробником кемперів

Volkswagen уклав угоду з найбільшим виробником кемперів

30 червня 2022
0

Підрозділ Volkswagen Commercial Vehicles і провідний європейський виробник кемперів - компанія Knaus TABBER AG (KTAG) підписали угоду про довгострокове співробітництво. Метою угоди є спорудження автобудинків нової концепції на базі моделей T6.1 і Сrafter. Вже відомо, що машини отримають напівінтегрований кузов-надбудову, тобто зі збереженням кабіни машини-донора. Перша спільна модель - на шасі T6.1 дебютує на міжнародній профільній виставці Caravan Salon 2022, яка відбудеться в Дюссельдорфі з 26 серпня по 04 вересня.

Відзначимо, що попит на нові кемпери в Європі постійно зростає, а тому нова угода зміцнить позицію на ринку обох компаній. Відзначимо, що в модельному ряду Volkswagen Commercial Vehicles є також власна лінійка будинків на колесах - моделі California, продаж яких останнім часом збільшився на третину.

Що ж стосується компанії KTAG, то вона випускає продукцію під брендами Knaus, Tabbert, T@B, Weinsberg і Marelo. Крім того, виробник має власну прокатну контору - Rent and Travel. За весь час випущено понад 25 000 кемперів. Дохід перевищив 850 млн євро.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація