Volkswagen відновив виробництво ID.Buzz

Volkswagen відновив виробництво ID.Buzz

07 липня 2022
0

Volkswagen відновив виробництво електричних мінівенів та фургонів ID.Buzz на підприємстві у німецькому місті Ганновері.

Нагадаємо, що випуск цих електромобілів було припинено наприкінці червня, відразу після того, як Volkswagen виявив проблеми з якістю батарей. Вимушена пауза затягнулася приблизно на тиждень, але сьогодні всі недоліки вже усунуті і складання машин можна продовжити.

«Виробництво ID Buzz на заводі VWN у Ганновері відновилося відповідно до графіка 4 липня 2022 року».

Зараз на завод поставляються нові батареї від іншого постачальника, які повністю відповідають стандартам якості VWCV. Ранні екземпляри страждали на перепади напруги, тим самим відчутно падав запас ходу, а термін служби зменшувався.

З моменту початку виробництва ID.Buzz та ID.Buzz Cargo, яке стартувало на початку червня, було зібрано близько 500 електрокарів, які, щоправда, не постачалися клієнтам. Всі ці машини призначалися для демонстрації дилерам та тестів.

Після тижня простою Volkswagen недорахувався 200 автомобілів ID.Buzz . У компанії стверджують, що компенсувати електрокари, які бракують, можна без особливих проблем шляхом нарощування темпу складання, а повернення до колишніх показників випуску відбудеться протягом цього тижня.

До цього часу завод збирав близько 45 автомобілів ID.Buzz на день, але автовиробник планує збільшити цю цифру до 180 одиниць до кінця цього року. Незважаючи на затримку виробництва, Volkswagen досі має намір розпочати європейський продаж електричних мінівенів та фургонів у жовтні.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація