Volkswagen відкликає майже 50 000 седанів Jetta

Volkswagen відкликає майже 50 000 седанів Jetta

18 вересня 2023
0

Німецький автовиробник виявив, що з серпня 2019 року по серпень 2023 року було подано 2654 гарантійні претензії щодо несправних вимикачів запалювання на моделях Jetta.

Зазначається, що на проблемних машинах може вимикатись «запалення», та у такому випадку машина просто перестає їхати. Під кампанію відклику потрапили 47 651 екземплярів Volkswagen Jetta у Сполучених Штатах.

У відкликанні, опублікованому Національним управлінням безпеки дорожнього руху зазначено, що Volkswagen виявив, що моделі Jetta, оснащені звичайним замком запалювання, мають компонент із полізапобіжником у напівпровідниковій схемі, який може вийти з ладу. Імовірність виходу з ладу зростає в зонах з високою температурою, і якщо це станеться, це може призвести до зупинки двигуна та виходу з ладу електричної системи автомобіля, що значно збільшить ризик аварії.

Власники транспортних засобів, які зіткнуться з проблемою, можуть побачити два попереджувальні повідомлення на панелі приладів. У першому буде написано «Вимкніть запалення, безпечно зупиніть автомобіль», тоді як у другому повідомленні буде написано «Система стартера несправна, будь ласка, відремонтуйте автомобіль».

Німецький автовиробник почав досліджувати цю проблему на початку року та швидко виявив велику кількість претензій, пов'язаних із цією проблемою. З серпня 2019 року по серпень 2023 року на моделі Jetta було подано 2654 гарантійних вимоги щодо несправних вимикачів запалювання.

Дилери автовиробника були повідомлені про відклику 1 вересня, а власники будуть попереджені 27 жовтня або раніше. Дилери вирішать проблему шляхом безкоштовної заміни замка запалення та відшкодування власникам, які заплатили за усунення проблеми.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація