Volkswagen випустив унікальний Golf GTI на честь ювілею моделі

Volkswagen випустив унікальний Golf GTI на честь ювілею моделі

27 жовтня 2022
0

Volkswagen підготував для високопродуктивного хетчбека Golf GTI спеціальну версію із приставкою 40th Anniversary Edition у назві. Новинка вийде тиражем 1500 екземплярів і буде доступна тільки на північноамериканському ринку.

Автомобіль запропонують у чотирьох кольорах: Urano Grey, Tornado Red, Opal White Pearl та Pomelo Yellow Metallic. Дах хетчбека та кришки дзеркал заднього виду пофарбовані у чорний відтінок. До того ж ця версія моделі отримає темні накладки на бічних дверях та 19-дюймові колісні диски з червоними акцентами, як у європейського Golf GTI Clubsport 45. На решітці радіатора закріплений значок «40».

В оздобленні салону ювілейної версії хетчбека використовували міцну тканину з картатим малюнком, а ручку перемикання передач виконали у формі м'яча для гольфу. У нижній частині керма є позначка «40».

Під капотом Golf GTI 40th Anniversary Edition 2023 встановлений 2,0-літровий рядний чотирициліндровий турбодвигун потужністю 241 к.с. і 370 Нм крутильного моменту. Повідомляється, що половина тиражу цього VW буде оснащена механічною коробкою передач, а решта екземплярів отримають семиступінчасту коробку передач DSG. У продаж новинка надійде наступного року за ціною від 33 тисячі доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація