Volkswagen випустить десять нових електромобілів до 2026 року

Volkswagen випустить десять нових електромобілів до 2026 року

18 березня 2023
0

Volkswagen планують значно розширити своє сімейство електромобілів ID, випустивши десять нових моделей до 2026 року. Про це повідомили на сайті Carscoops.

Нещодавно Volkswagen показали концепт ID.2all, який є провісником нової електричної моделі на заміну хетчбеку Polo. Паралельно з цим бренд розповів про свої плани щодо електрифікації модельної лінійки.

Усього до 2026 року Volkswagen хочуть випустити десять нових повністю електричних моделей, які увійдуть до різних сегментів. У 2023 вже було представлено новий ID.3, але на підході ID.Buzz із довгою колісною базою та великий седан ID.7.

Ще одними новинками бренду стануть компактний електричний кросовер і найдешевший електромобіль у модельній лінійці - ID.1. Його початкова вартість становитиме менш ніж 21 100 тисяч доларів.

Volkswagen ID.1 буде приблизно того ж розміру, що й Polo. За чутками, електрокар оснастять акумуляторною батареєю ємністю 57 кВтг. Запас ходу становитиме близько 402 км на одному заряді.

Для зниження вартості моделі будуть використовуватися дешевші хімічні речовини для літій-залізо-фосфатних акумуляторів. Тим не менш, це не повинно вплинути на загальну якість електромобіля.

Volkswagen мають намір досягти частки електромобілів у Європі на рівні 80%. Ці десять нових моделей покликані допомогти бренду досягти цієї мети.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація