Volkswagen здивував дизайном передніх сидінь електричного Scout

Volkswagen здивував дизайном передніх сидінь електричного Scout

15 листопада 2022
0

Компанія Volkswagen поділилася черговим зображенням електромобіля, що з'явиться на ринку під брендом Scout у 2024 році. Це історична назва, яку німецький автовиробник вирішив відродити для лінійки «зелених» моделей: відомо, що до неї увійдуть позашляховик та пікап. Видання The Drive висвітлило затемнений тизер і виявило цікаву деталь - журналістів здивував дизайн передніх сидінь, які, судячи з контурів спинки, будуть виконані у вигляді дивана.

На освітленому зображенні можна помітити квадратні підголівники та суцільну спинку передніх сидінь - подібні дивани раніше були поширені в автомобілях, але згодом автовиробники перейшли на посадкову формулу 2+3. Одним із останніх серійних легкових автомобілів, який оснащувався суцільним переднім диваном, був Chevrolet Impala 2012 року, і диван був опцією.

Є на тизерному знімку і ще одна цікава деталь - The Drive розгледів натяк на знімні панелі даху. Ймовірно, це буде реалізовано як на позашляховиках Jeep або ж Volkswagen запропонує для Scout іншу подібну конструкцію.

Також на офіційному сайті Scout Motors запустили функцію зворотного зв'язку - тепер користувачі можуть зробити свої пропозиції. Компанія запросила для дискусії власників оригінальних автомобілів International Harvester Scout, позашляховиків та пікапів, які випускалися з 1960-х по 1980-ті роки.

Що ж стосується Scout в сучасному виконанні, то технічних подробиць про позашляховик і пікап поки немає. Виробництво організують у США, але де саме не уточнюється - за однією з версій, це буде побудований з нуля завод спеціально для електричних Scout, яким обіцяно нову платформу.

Джерело: The Drive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація