Volkswagen зупинив виробництво ID.Buzz

Volkswagen зупинив виробництво ID.Buzz

27 червня 2022
0

Volkswagen Commercial Vehicles, що випускає комерційні автомобілі Volkswagen, змушено зупинило збирання електровена ID. Buzz у німецькому Ганновері. Виробництво «батарейного» спадкоємця Bulli почалося зовсім недавно - 2 червня 2022 року, однак у компанії раптово виникли проблеми з акумуляторами нового постачальника, пише Hannoversche Allgemeine Zeitung. За даними видання, виробництво зупиниться «принаймні на тиждень».

Volkswagen зіткнувся із браком батарейних модулів: їхня продуктивність не відповідає заявленому значенню через перепади напруги, внаслідок чого падає дальність ходу. Зазначається, що елементами живлення ID. Buzz забезпечує новий постачальник, який не має відношення до інших моделей бренду, побудованих на тій самій модульній платформі MEB. Однак подробиць про постачальника у Volkswagen не розкривають.

За словами представника компанії, проблема торкнулася лише виробництва у Ганновері. Очікувалося, що акумулятори від нового постачальника пізніше почнуть використовувати і в інших моделях, але тепер Volkswagen, ймовірно, вирішить почекати з цим планом.

З початку червня з конвеєра ганноверського майданчика зійшло близько п'яти сотень ID.Buzz. Однак, як пише InsideEVs, жоден екземпляр поки не був доставлений клієнтам, що значно спрощує завдання щодо заміни проблемних батарей.

Нинішнього року Volkswagen Commercial Vehicles планує випустити близько 15 тисяч електровенів, а потім наростити обсяги збирання до 130 тисяч штук на рік. Замовлення ID.Buzz почали приймати у травні: вантажна версія оцінюється мінімум у 54 тисячі євро, а пасажирська - у 64 тисячі.

Джерело: InsideEVs

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація