Volvo готує для ринку США одразу два «нові» електричні кросовери

Volvo готує для ринку США одразу два «нові» електричні кросовери

24 серпня 2024
0

Компанія Volvo готує одразу два «нових» електричних кросовери, які повинні стати флагманами продажів на ринку США. Мова йде про новий трирядний Volvo EX90, а також компактний і доступніший EX30.

У Volvo очікують, що новинки сприятимуть продажам електромобілів у США. Флагманський Volvo EX90 повинен надійти в дилерські центри США пізніше цього року, а EX30 - у другій половині 2025 року.

Нові електричні кросовери від Volvo виходять на ринок у критичний час. За даними Cox Automotive, продажі електромобілів Volvo у США впали на 72% у першій половині 2024 року. Volvo продала лише 2109 екземплярів C40 і XC40 Recharge порівняно з понад 7600 одиницями у минулому році.

У результаті частка Volvo на ринку електромобілів США впала з 0,4% минулого року до 0,3% до червня 2024 року. Президент Volvo Cars США Майкл Коттон вважає, що все швидко зміниться на краще з виходом електромобілів наступного покоління.

За словами Коттона, флагманський електромобіль Volvo був розроблений для ринку США, і з часом виготовлятиметься на ринку США. Оскільки сегмент семимісних кросоверів є двигуном зростання шведського автовиробника в США, очікується, що EX90 зіграє ключову роль у оновленні продажів електромобілів.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація