Volvo поставить Amazon 20 електричних FH, замість дизельних аналогів

Volvo поставить Amazon 20 електричних FH, замість дизельних аналогів

06 жовтня 2022
0

Volvo Trucks продовжує реалізовувати власну стратегію по стрімкому переходу до електрифікації модельного ряду. Тільки на виставці IAA 2022 у Гановері було презентовано електричну Volvo FH, як стало відомо, що Amazon розмістив замовлення на 20 таких вантажівок, які замінять дизельні.

Volvo Trucks розпочала серійне виробництво важких електричних вантажівок у вересні цього року, і доступність електричних вантажівок для міжміських і регіональних перевезень знаменує важливу віху для декарбонізації автомобільного транспорту.

«У всьому світі зараз у нас є шість моделей електричних вантажівок, готових до замовлення та в серійному виробництві, щоб задовольнити зростаючий попит на декарбонізацію вантажних перевезень. Це обнадійливий крок уперед для зменшення впливу зміни клімату», - коментує Джессіка Сандстрем.

Електричні версії її найважливішої лінійки продуктів - важкі вантажівки Volvo FH, Volvo FM і Volvo FMX - відіграватимуть важливу роль у досягненні глобальної мети Volvo Trucks, згідно з якою у 2030 році 50% усіх нових вантажівок, що продаються, будуть використовуватися на акумуляторах або паливі. клітинний електричний. Ці електричні великовантажні вантажівки можуть працювати із загальною вагою 44 тонни, а три згадані моделі становлять близько двох третин продажів компанії.

Для Amazon вантажівки замінять свої дизельні аналоги та відіграватимуть ключову роль в ініціативах з електрифікації через її транспортний ланцюг.

Джерело: Auto-Consulting

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація