Volvo повертає гроші покупцям електричних кросоверів

Volvo повертає гроші покупцям електричних кросоверів

08 липня 2024
16

Компанія Volvo змушена повернути гроші за несправні електромобілі EX30 у Європі, у яких виявлено велику кількість помилок, та які неможливо досить швидко вилікувати по повітрю.

Але у британському представництві Volvo стверджують, що лише невелика кількість власників EX30 повернула свої автомобілі та вирішили повернути свої кошти, і що модель продовжує користуватися популярністю на європейських ринках.

Серед ключових несправностей - непрацюючі кнопки кермового колеса, відмови допоміжних систем водія та скидання налаштувань автомобіля до заводських. Все це відбувається через велику залежність EX30 від програмного забезпечення.

Це не вперше, коли EX30 потрапляє в новини через вади програмного забезпечення. Автовиробник приховав деякі товарні зразки електромобілів, щоб провести оновлення програмного забезпечення для налагодження систем.

Джерело: Autogeek
Фото: Autocar

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Merv  

Нічого, виправлять все і буде норм

+2-6ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

ДВЗ немає в автомобілі, а поломки є. Дивно. При чому такі поломки, що авто взагалі повертають продавцю.

+1-7ВІДПОВІСТИ  
Fighting Falcon  

No Mercy, з ДВЗ ще гірше... там клапана пригорають, зустрічаються з поршнями, вкладиші провертаються, кільця залягають, прокладки протікають, коленвали лопаються, щось постійно забивається, масла дохренища треба... загалом суцільний жах. ДВЗ це говніще.

+5-2ВІДПОВІСТИ  
Tymur_S  

Fighting Falcon, та ну не прям говніще...норм він

+2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 8
No Mercy  

Для такої марки, як Вольво, це якийсь позор.

+1-5ВІДПОВІСТИ  
Vadim Grygoryev  

No Mercy, это же Джили уже. Докопировались у китайцев.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Tymur_S  

No Mercy, чому одразу позор! Як на мене це великий успіх - створити гарний електромобіль...преміальний за 30 тис. доларів....так, нюанси і проблеми є, це норм...і вони поправині....

+2-2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація