Volvo відкладає поставки електромобілів EX30

Volvo відкладає поставки електромобілів EX30

02 лютого 2024
0

Поставки довгоочікуваного електричного кросовера Volvo EX30 відкладені через проблему з його програмним забезпеченням. На щастя для тих, хто замовив найдоступніший електромобіль бренду, затримка буде невеликою.

Неназване джерело у компанії зазначило, що виправлення помилки має виконуватися в дилерських центрах і не може бути зроблено по повітрю. Щойно транспортні засоби в автосалонах отримають оновлення програмного забезпечення, вони будуть готові до доставки.

«Ми підтверджуємо, що Volvo невтомно працює над вирішенням проблеми. Було досягнуто важливого прогресу, але версія програмного забезпечення 1.2 ще не відповідає всім вимогам, необхідним для випуску», - йдеться у офіційній заяві Volvo.

Volvo вже повідомила покупців EX30, які очікують доставки, про проблему та стверджує, що програмне забезпечення 1.2 «містить, серед іншого, деякі сертифікати Google і ключові оновлення.

Це не перший випадок, коли випуск одного з електромобілів Volvo відкладається через проблеми з програмним забезпеченням. Минулого року шведська марка підтвердила, що поставки EX90 будуть відкладені до середини 2024 року через «складність програмного коду».

У Volvo очікують, що EX30 буде доволі популярним. З часом випуск новинки розвернуть на заводі компанії в Генті, Бельгія, поруч із заводом у Китаї, щоб задовольнити очікуваний попит.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація