Volvo відключила фірмовий застосунок для водіїв і сервісів у РФ

Volvo відключила фірмовий застосунок для водіїв і сервісів у РФ

09 жовтня 2023
0

Користувачі автомобілів Volvo у РФ стикнулися з проблемами у роботі мобільного застосунку, який відповідає за діагностику авто і віддалене керування. Про це повідомляє BFM.

Ця ситуація виникла після відключення європейською компанією сервісу Volvo Vida для російських дилерів у вересні. Відтоді деякі функції додатка Volvo On Call також перестали працювати для користувачів, зокрема, віддалений запуск автомобіля та керування клімат-контролем.

Зараз водіям доводиться звертатися до сервісних центрів для розв'язання питань, які раніше можна було легко вирішити через застосунок.

Сервісні центри вже розпочали надавати поради власникам Volvo, рекомендуючи не втрачати фізичні ключі, оскільки перепрограмувати їх без робочого застосунку буде складніше.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: LIGA.net

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація