Вплив водню на авто: результати досліджень

Вплив водню на авто: результати досліджень

24 жовтня 2022
2
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Очищення двигуна воднем - популярна, та, навіть, обов'язкова, послуга при щорічному техогляді у деяких країнах Європи. В Україні ця послуга є ще новинкою та має чимало скептиків. Що ж кажуть про результати очищення офіційні дослідження?

Експеримент на дино стенді: збільшення крутного моменту та потужності

BMW 520I 2003 року, пробіг 440 тис. Автомобіль протестували на дино стенді та зафіксували: 142 кінські сили, крутний момент - 181 Hм. Тоді провели процедуру очищення двигуна воднем і повторили перевірку. Показники збільшились до 152 кінських сил та 194 Нм у крутному моменті. Тобто всі показники зросли!

Автомобілісти знають, що це дуже великий показник. Адже потужність авто під час експлуатації тільки зменшується. Українська науково-виробнича компанія Hydroxy Ukraine робить майже неможливе - відновлює та збільшує потужність двигуна.

Усі автомобільні розробки спрямовані на те, щоб підвищити ККД двигуна. Адже наразі у бензинового двигуна є тільки 35% перетворення палива у кінетичну енергію руху, у дизельного - 50%. І після згоряння паливо залишає суміш нагару смол, лаків, сажі й золи. Ці відпрацьовані рештки осідають на деталях двигуна у вигляді вуглецевих відкладень.

Продукти горіння палива погіршують роботу двигуна, стають причиною збільшеної витрати палива й оливи, відсутності тяги, нестійких обертів, димного вихлопу.

Секрет процедури очищення двигуна воднем - подача у камеру згоряння водневмісної суміші, яка розщеплює вуглецеві відкладення на молекулярному рівні та вимиває їх через вихлопну систему. А родзинка - що процедура відбувається без розбору двигуна.

Так очищення камери згоряння воднем робить справжні дива. Це підтверджують результати й інших досліджень.

Зменшення викидів шкідливих речовин

Оксид вуглецю СО або чадний газ, СО2 вуглекислий газ, NxOx оксиди азоту, SO2 двоокис виділяються у навколишнє середовище від згоряння палива через фільтр сажі. Ці вихлопи зменшують прохідність сажового фільтра і каталізатора, забивають його.

За результатами досліджень, проведеними Національним університетом «Одеська морська академія», водневмісна суміш очищує вихлоп легкового транспорту: рівень CO2 зменшився на 34%, CO - 18%, HC - 67%, Nox - 38%.

За даними дослідження, яке проводила канадська компанія dynaCERT на вантажному автотранспорті, викиди шкідливих речовин зменшилися: CO - на 27,2%, Nox - 88,7%, CO2 - 9,6%.

Очищення вихлопу продовжує, відповідно, термін служби фільтра сажі орієнтовно на 30%.

Відповідно, ви значно рідше стикатиметесь з несправністю сажового фільтра чи каталізатора, розв'яжете проблему загоряння Check, збільшення витрат оливи та пального чи перехід роботи автомобіля в аварійний режим.

Зменшення витрати палива

За результатами досліджень, проведеними Національним університетом «Одеська морська академія», постійна подача гідроксиду калію у концентрації 5% зменшує витрати палива на 15%.

Мова йде про монтаж на борту автомобіля водневої системи для авто. Під час руху виробляється водневмісний газ з дистильованої води, що очищує камеру згоряння та економить паливо.

Система монтується у під капотом або в багажник та підходить для всіх типів палива - дизель, бензин та авто, оснащені ГБО.

Записатися на очищення сажового фільтра чи отримати консультацію про придбання водневих систем можна за номером 0678834265. Завітати на СТО особисто можна за адресою: Львів, с. Підбірці, вул. Тракт Глинянський, 29 або дізнатися більше на сайті hydroxy.com.ua.

Джерело: Hydroxy Ukraine

Обговорення новини

Горыныч  

Мда, я уже знаю кто в следующем году получит Нобелевскую премию и спасет ДВЗ от вымирания. Прям революция на наших глазах происходит, куда тратили миллиарты автопроизводители, вот оно, решение всех проблем

+1ВІДПОВІСТИ  
Володимир Власенко  

Хрупкость и повышенная корозия из за проникновения водорода в металл? не не слышали ... Пипл и так схавает и трещины в цилиндрах с процедурой все равно не свяжет!!!

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація