Всеукраїнська digital-презентація нового Chery Tiggo 7 Pro

19 квітня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Офіційне представництво бренду Chery в Україні, компанія «Сі Ей Автомотів» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) повідомляє про всеукраїнську презентацію нового кросовера Chery Tiggo 7 Pro.

Новий Tiggo 7 Pro – це дійсно найбільш PROгресивний кросовер бренду Chery. Авто стало флагманом змін та започаткувало сімейство автомобілів з приставкою «Pro», яке свідчить про новий дизайн автомобіля як ззовні, так і всередині. Інтер’єр новинки дійсно вражає а використані матеріали приємно дивують.

Презентація пройде у форматі, що вже став класичним – в режимі онлайн, разом з відомим автомобільним ведучим. Під час презентації Ви зможете дізнатися про всі переваги цього кросовера, до яких належить і ціна та познайомитись з його комплектацією, до якої входить світлодіодна LED-оптика, шість подушок безпеки, панорамний дах, камера 3600, великий екран мультимедійної системи - і це далеко не всі опції новинки!

Прем'єра новинки відбудеться в вівторок, 20 квітня, в 12:00 за Київським часом в соціальних мережах бренду Chery в Україні:

Chery Tiggo 7 Pro вказує на шлях, яким буде йти бренд Chery найближчими роками та традиційно втілив в собі співвідношення високої якості автомобіля і найкращої ціни!

Дилерська мережа Chery Дилерська мережа Chery

Офіційним імпортером автомобілів Chery на українському ринку є ТОВ «Сі Ей Автомотів» (входить до складу корпорації Укравто). Роботу на нашому ринку компанія почала в 2006 році.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Сі Ей Автомотів

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація