Встигніть придбати: спеціальна версія CITROEN C-Elysee LIVE - за спеціальною ціною 599 000 грн.

Встигніть придбати: спеціальна версія CITROEN C-Elysee LIVE - за спеціальною ціною 599 000 грн.

10 листопада 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Надійний та витривалий седан CITROEN C-Elysee чудово відомий в Україні та має безліч позитивних рекомендацій від реальних власників. Адже цей автомобіль пропонує міцну конструкцію, економні двигуни, достатній перелік оснащення, помірну ціну. Й тепер він готовий запропонувати ще одну перевагу – спеціальну версію LIVE.

Седан CITROEN C-Elysee LIVE: чудовий простір та неймовірний комфорт - для реального життя

Автомобіль CITROEN C-Elysee має оптимальні розміри. Наприклад, його довжина складає 4,42 метра: цього достатньо для отримання гарного просторого салону, водночас така довжина не буде проблемою для маневрування на тісних міських вулицях. Крім того, седан CITROEN C-Elysee вирізняється доволі великою колісною базою 2,65 метра, що гарантує чудовий запас простору для ніг пасажирів. Нарешті, кузов типу седан автоматично означає доволі великий відокремлений багажник - 506 літрів корисного простору для ваших речей. Дізнайтесь більше про автомобіль CITROEN C-Elysee на офіційному сайті Бренду в Україні.

Окрім внутрішнього простору, елегантний седан CITROEN C-Elysee також пропонує неймовірний комфорт. Будьте певні: дуже м'яка підвіска гідно відповість на всі виклики нерівних доріг. А штатний захист двигуна та багатошарові ущільнювачі дозволять впевнено почуватись навіть на ґрунтових шляхах. Завдяки цьому, седан CITROEN C-Elysee ідеально підходить для виконання будь-яких завдань: звичайний сімейний автомобіль, службовий транспорт компанії, автомобіль-таксі тощо. Отже, седан CITROEN C-Elysee LIVE - ідеальний автомобіль для реального щоденного життя: просторий, комфортний, міцний.

Спец-версія CITROEN C-Elysee LIVE: оптимальний перелік оснащення - для комфортного та безпечного життя

Нова спеціальна версія CITROEN C-Elysee LIVE дозволяє додатково посилити всі ключові переваги автомобіля за рахунок оптимальної комбінації двигунів, переліку оснащення та, звісно, вигідної ціни - 599 000 грн.

Автомобіль CITROEN C-Elysee LIVE може запропонувати надійний бензиновий атмосферний двигун VTi 115. Він поєднує достатньо високу потужність 115 к.с. з добре відомою конструкцією та великим робочим об'ємом 1,6 л - це є запорукою гарного ресурсу. У парі з бензиновим мотором працює механічна 5-ступенева коробка перемикання передач, що також означає багаторічну безпроблемну експлуатацію.

Нарешті, варто відзначити й максимальну комплектацію спец-версії CITROEN C-Elysee LIVE: системи ABS та ESP, круїз-контроль, дві фронтальні подушки безпеки, електричний підсилювач керма, бортовий комп'ютер, автоматизований кондиціонер, сенсорний 7-дюймовий дисплей та MirrorLink, передні електричні скло-підіймачі, підігрів та електропривод регулювань дзеркал тощо. При цьому вартість CITROEN C-Elysee LIVE починається лише 599 000 грн й автомобілі вже присутні на складах в Україні.

Купуйте просто зараз - з вигідним фінансуванням BuyEasy

Такі вигідні пропозиції на такі гарні автомобілі CITROEN не можна втрачати! У цьому також допоможе Бренд CITROEN. Якщо у клієнта немає повної суми для одночасної сплати повної вартості автомобіля, тоді можна скористатись програмами фінансування BuyEasy: для фізичних або юридичних осіб-клієнтів, кредит або лізинг, кілька банків-партнерів.

Ставка - від 0,01% річних, термін кредитування - до 5 або 7 років (в залежності від обраного банку), початковий внесок - від 20 або 30% вартості автомобіля (в залежності від обраного банку). У випадку програм фінансування BuyEasy серед багатьох змінних завжди лишається незмінним лише одне - максимальна вигода для клієнта! Переконайтесь в цьому самостійно - заповнюйте форму для розрахунку кредиту на CITROEN C-Elysee LIVE та отримайте повну детальну інформацію стосовно кредиту: сума першого внеску, необхідні щомісячні платежі тощо.

Купуйте бажаний седан CITROEN C-Elysee LIVE вже сьогодні - та починайте насолоджуватись комфортним життям разом з надійним європейським автомобілем просто зараз!

Дилерська мережа Citroen Дилерська мережа Citroen

Бренд Citroen почав свою роботу на українському ринку з 1994 року та наразі знаходиться під керівництвом офіційного представництва концерну Stellantis (ex-PSA) в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: CITROEN

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація