Виробник будівельної техніки Caterpillar таємно розробляє пікап

Виробник будівельної техніки Caterpillar таємно розробляє пікап

13 вересня 2024
0

Компанія Caterpillar випустить пікап. Техаський виробник, що виробляє будівельну і гірничодобувну техніку, має намір розширити свій і без того широкий профіль. До нього додадуться звичайні машини: Caterpillar потай почала розробку пікапа, пише видання The Drive, яке нещодавно отримало підтвердження цієї інформації від інсайдерів.

Компанія вже приступила до виготовлення деяких деталей двигуна майбутнього пікапа, розповів інсайдер, який представився співробітником Caterpillar. Їх робитимуть на заводі Cat у Мейплтоні, штат Іллінойс. Поки що це лише зразки, але обсяг виробництва вже досить високий.

Є ймовірність, що Caterpillar має намір постачати їх якомусь виробнику пікапів, однак у всіх великих гравців ринку вже є свої постачальники: Ram отримує мотори від Cummins, Ford сам робить «дизелі» Power Stroke, а General Motors випускає Duramax на дочірньому підприємстві. Тобто, ймовірно, що Cat все-таки працює над агрегатами для власної моделі.

За словами джерела, дорожню вантажівку оснастять дизельними шести- і восьмициліндровими моторами. Є навіть попередні ціни: машини з V6 коштуватимуть від 59 тисяч доларів, з V8 - від 89 тисяч.

Чутки про пікап під шильдиком Cat з'явилися влітку і супроводжувалися зображеннями майбутньої моделі. Однак пізніше виявилося, що вони згенеровані нейромережею. Це додатково підтвердило джерело The Drive, додавши, що поки що немає навіть дизайнерських ескізів майбутньої новинки.

Джерело: Мотор
Фото: The Drive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація