Виробник одномісного дорожнього суперкару Mono обіцяє нову модель

Виробник одномісного дорожнього суперкару Mono обіцяє нову модель

11 серпня 2023
0

Британська компанія Briggs Automotive Company (BAC), яка створила одномісний суперкар Mono з допуском до доріг загального користування, анонсувала нову прем'єру. 17 серпня на Автомобільному тижні у Монтереї дебютує новий одномісний автомобіль бренду.

З цієї нагоди BAC випустила 20-секундний проморолик та офіційний прес-реліз. У ньому йдеться про те, що новий автомобіль «забезпечить контрастний досвід «за кермом» у порівнянні з його рідним братом Mono R».

Роздивитися новинку у затемненому відео неможливо. Невеликі проблиски кузова, кабіни та підвіски не складаються в цільну картинку. Доведеться чекати прем'єри. Суперкар виставлять в House of BAC, за два кроки від The Quail. Це перший захід у Пеббл-Біч, в якому компанія із Ліверпулю візьме офіційну участь.

Наприкінці минулого року BAC випустила свій 150-й Mono - Mono R в атласно-срібному кузові з акцентами кольору Highlighter Yellow. Автомобіль масою всього 553 кг оснащений 2,5-літровим атмосферним чотирициліндровим двигуном потужністю 342 к.с.

У базового Mono той самий двигун видає 300 к.с., що дозволяє прискорюватися з місця до 96 км/год за 2,7 секунди. Максимальна швидкість сягає 274 км/год.

Минулого року компанія розширила свою роздрібну мережу у Німеччині, Сінгапурі та Малайзії. В цілому бренд представлений у 48 країнах. У червні цього року BAC оголосила, що відкриє три нові представництва у США - у Філадельфії, Грінвічі та Ньюпорт-Біч.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація