Виявлено 17-річний спорткар Mitsubishi у стані нового авто

Виявлено 17-річний спорткар Mitsubishi у стані нового авто

15 серпня 2023
0

На аукціон Bring a Trailer виставили Mitsubishi Lancer Evolution IX Special Edition 2006 року випуску. Пробіг спорткара становить лише 3700 км. Подробиці про авто розповіли на сайті аукціонного дому.

Цей Mitsubishi Lancer Evolution IX Special Edition був куплений нинішнім власником у липні 2023 року. Тепер спорткар знову виставлено на продаж.

Седан пофарбований у чорний колір Tarmac Black. Зовнішній вигляд доповнюють 17-дюймові колісні диски BBS Diamond Black, які взуті в шини Yokohama Advan A-046.

Автомобіль вирізняється наявністю легкого алюмінієвого капота та заднього антикрила з карбону. Також пакет Special Edition включає алюмінієву панель даху та ксенонові фари.

В інтер'єрі розміщені спортивні передні сидіння Recaro з оздобленням із чорної шкіри та алькантари. Також у салоні присутні вставки з карбону. До списку оснащення входять кондиціонер, алюмінієві педалі та стереосистема з CD-приводом.

Під капотом встановлено 2,0-літровий турбований двигун 4G63 потужністю 295 к.с. і 366 Нм крутного моменту. Він працює в парі з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 6,3 секунди. Максимальна швидкість становить 242 км/год.

Торги за Mitsubishi Lancer Evolution IX Special Edition закінчились максимальною ставкою за лот в 67,5 тисяч доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація