Виявлено 23-річний американський седан Plymouth Neon без пробігу

Виявлено 23-річний американський седан Plymouth Neon без пробігу

08 листопада 2023
0

Автомобільний музей Петерсена продає старий седан Plymouth Neon 2000 року випуску. Автомобіль має лише передпродажний пробіг. Подробиці про авто розповіли на сайті Cars&Bids.

Plymouth Neon є останньою моделлю американського бренду, який був скасований у 2001 році. Це бюджетний седан із переднім приводом і економним двигуном.

Цей автомобіль пофарбований у білий колір. Седан має чудовий стан, оскільки ніколи не експлуатувався. На авто встановлено 14-дюймові колісні диски.

Одометр авто показує пробіг лише 9,6 км. Двигун запускали лише кілька разів, а перед продажем замінили пальне, мастило та акумулятор.

Автомобіль навіть зберіг оригінальні шини 2000 року випуску. Проте майбутньому власнику доведеться замінити їх, якщо він планує експлуатувати седан.

В інтер'єрі присутнє оздоблення з тканини із пластику. На підлозі можна знайти оригінальну захисну плівку. У список оснащення входять аудіосистема з шістьма динаміками та кондиціонер.

Plymouth Neon оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 134 к.с. і 175 Нм крутного моменту. Він працює в парі з триступеневою автоматичною коробкою передач.

Торги за цей седан закінчуються вже завтра. Наразі максимальна ставка за лот становить 7600 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація