Виявлено легендарний 20-річний Dodge Viper без пробігу

Виявлено легендарний 20-річний Dodge Viper без пробігу

30 травня 2024
0

У США знайшли кабріолет Dodge Viper 2003 року в новому стані. Знаменитий спорткар взагалі не експлуатували - це капсула часу. Про автомобіль розповіли на сайті Bring a Trailer.

На одометрі цього Dodge Viper SRT-10 висвічується пробіг всього 48 км. Одразу після придбання автомобіль поставили в гараж, де він простояв до 2023 року, коли його викупив нинішній власник. Збережено оригінальну квитанцію на машину, де вказана ціна в 83 795 доларів.

Dodge Viper має ідеальний вигляд і здається, що його тільки придбали. Кузов, шкіряний салон та силовий агрегат спорткара чудово збереглися. Тепер капсулу часу виставили на аукціон.

Dodge Viper SRT-10 належить до другого покоління моделі. Кабріолет оснащений величезним 8,3-літровим V10 на 500 к.с. і 6-ступінчастою механічною КПП. Він здатен розігнатися до 100 км/год за 3,9 с і розвинути 306 км/год.

Цікаво, що надпотужне авто не має системи стабілізації, адже Dodge Viper позиціонували, як модель для вмілих водіїв. Зате цей кабріолет оснащений безключевим доступом, кондиціонером, CD-чейнджером та ксеноновими фарами.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація