Як проїхати 2000 км з мінімальною витратою пального

Як проїхати 2000 км з мінімальною витратою пального

12 серпня 2023
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

У процесі експлуатації автомобіля його паливна система згодом забруднюється. Двигун починає працювати нерівномірно, у русі помітна втрата потужності, стає гірше прийомистість мотора. Запуск двигуна також стає «проблемним» та нестабільним.

Звичайно ж такі проблеми можуть виникнути не тільки протягом тривалого періоду експлуатації автомобіля, але і після лише однієї заправки неякісним пальним. Більшість автомобілістів з великим водійським досвідом стикалися із забрудненням паливної системи автомобіля - і йдеться не лише про сіточку-фільтр у бензонасосі. Нагар, закоксування, смоли та інші відкладення різного характеру «забивають» паливну систему автомобіля, який починає більше витрачати пального. При цьому також погіршуються і екологічні показники вихлопних газів.

Щоб почистити двигун і паливну систему машини, не відвідуючи СТО, можна використовувати спеціальні присадки в пальне для бензинових і дизельних автомобілів. Так, в асортименті продукції німецького виробника Liqui Moly є такі - це присадка в дизпаливо Super Diesel Additiv та присадка для бензинових двигунів Injection Reiniger. В Україні зараз проходить акція на цю продукцію - знижка 20%. Встигніть придбати за вигідною ціною до 20 серпня 2023 р: в інтернет-магазинах, на полицях гіпермаркетів та АЗК, а також у авторизованих продавців (з повним переліком точок продажу можна ознайомитись на офіційному сайті).

Присадка в дизпаливо Super Diesel Additiv видаляє відкладення в системі впорскування та в камері згоряння, а також запобігає утворенню нових відкладень. Покращує характеристики займання дизельного пального та забезпечує плавну роботу двигуна. Захищає всю паливну систему від корозії та зносу. Підходить для всіх дизельних двигунів з сажевим фільтром і без нього. Вміст упаковки 250 мл розбавляють у пальному дозуванням 1:300, тобто один флакон призначений на 75 л дизеля. Ефективність застосування присадки зберігається до 2000 км пробігу.

Injection Reiniger - це високоефективна присадка для бензинових двигунів. Підходить для всіх систем упорскування: моноупорскування, безпосереднього або комбінованого. Видаляє відкладення на впускних клапанах, свічках запалювання та в камері згоряння, запобігає утворенню нових відкладень. Усуває проблеми із запуском та нерівномірну роботу двигуна. Покращує реакцію дросельної заслінки та вирівнює компресію. Додається безпосередньо у паливний бак. Об'єма флакона в 300 мл вистачає на 70 л пального.

Застосовувати бензинові та дизельні присадки рекомендується як для профілактики, так і для відновлення чистоти паливної системи. Що дозволятиме проїжджати до 2000 км з мінімальною витратою пального, витрачаючи при цьому лише 250-300 мл продуктів від Liqui Moly.

Джерело: Liqui Moly

Обговорення новини

No Mercy  

Лікві Молі це як Мерседес в світі авто. Дорожче за конкурентів, але й краще за них. Перевірено особисто на декількох двигунах.

+5-10ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація