Як у GTA: озброєний 10-річний хлопчик викрав навантажувач і протаранив автомобілі

Як у GTA: озброєний 10-річний хлопчик викрав навантажувач і протаранив автомобілі

01 жовтня 2023
1

Курйозний інцидент стався на околиці американського міста Піттсбург. Дитина влаштувала ДТП на викраденому навантажувачі. Про це йдеться в сюжеті телеканалу CBS (відео нижче).

ДТП сталася в досить тихому районі Маунт Лебанон. Місцеві жителі були здивовані, коли побачили гусеничний навантажувач Bobcat, що таранить численні припарковані автомобілі і збиває дорожній знак.

Поліція, яка прибула за викликом, зупинила навантажувач і виявила, що за його кермом була 10-річна дитина. Хлопчик одягнув будівельну каску і мав при собі пневматичний пістолет. Виглядало так, ніби він переграв у GTA.

З'ясувалося, що хлопець пробрався на будівництво і викрав там навантажувач Bobcat. Спочатку він їздив будівельним майданчиком, але потім вирішив виїхати на дорогу.

Батьки юного викрадача були розлючені, коли дізналися про те, що трапилося. Тепер їм доведеться компенсувати завдані збитки. На щастя, у ДТП ніхто не постраждав, але безліч авто пошкоджено, а одну машину відправлено на утилізацію.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

NISOLEK  

Не треба казати що все це через ігри! Це та ж сама пропаганда. Давно вже доведено що ігри навпаки дозволяють в віртуальному світі бавитись щоб в реальному не треба було всі свої переживання показувати. Те що сталось це скоріш або проблеми з психікою, або недогляд батьків, або ще якісь зовнішні подразники, але точно не ігри!

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація