Як виглядає Audi R8 2021 після урагану?

Як виглядає Audi R8 2021 після урагану?

23 жовтня 2022
0

Інтернет-аукціон Copart, який займається реалізацією вживаних та битих автомобілів, продав Audi R8 2021 року. Спорткупе стало жертвою урагану Іен, що обрушився на атлантичне узбережжя Америки у вересні цього року.

У Флориді власнику автомобіля було видано сертифікат про знищення. Таким чином, продати його можна лише на запчастини чи металобрухт. Судячи з фото, під час урагану спорткар був повністю занурений у солону воду. Мабуть, вона пошкодила всю електроніку. Не виключено, що не вдасться повернути до життя бензиновий 5,2-літровий двигун V10 й автоматичну коробку передач.

Але деякі кузовні панелі можна зберегти та використати для ремонту інших купе. Також цілком придатні до повторного використання оригінальні чорно-червоні колісні диски та гальма.

Салон автомобіля, схоже, було очищено від бруду до аукціону. Але навряд чи в ньому знайдеться багато деталей, які можна використати надалі.

На момент публікації статті автомобіль уже продано. Найбільша ставка складала 50 500 доларів, але точних даних про те, скільки виклав за «потопельника» невідомий покупець, залишається загадкою.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація