Як виглядає Honda Accord із пробігом 1,6 мільйона кілометрів?

Як виглядає Honda Accord із пробігом 1,6 мільйона кілометрів?

21 квітня 2023
0

У США знайдено Honda Accord 1990 року із зразковою надійністю. Седан проїхав понад 1,6 мільйона кілометрів і досі на ходу. Відео з авто опублікували на Youtube-каналі TFCLclassics.

За 33 роки у Honda Accord було лише два власники і саме другий господар Джо наїздив на авто понад мільйон кілометрів. Коли він купив машину, на її одометрі було 119 тис. км.

Джо працює в Honda і йому доводиться відвідувати дилерів японської марки у різних штатах США, тому Accord експлуатувався дуже активно. Втім, і обслуговували седан регулярно та за регламентом.

У Honda Accord 185 разів замінили моторну оливу та 31 раз - трансмісійну. Крім того, в машині 9 разів змінювали ремені ГРМ та 13 разів - гальмівні колодки. Джо зберіг усі квитанції зі СТО.

Незважаючи на великий пробіг і солідний вік, Honda Accord 1990 досить непогано виглядає. Активну експлуатацію авто видають хіба що потертості на кермі та сидінні водія.

Довговічність машини вразила навіть представників Honda. Вони викупили авто та Джо, а на заміну він отримав новий Honda Accord.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація