Як знайти пальне в дорозі і допомогти ЗСУ?

Як знайти пальне в дорозі і допомогти ЗСУ?

29 липня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Дефіцит пального в Україні поступово зменшується, проте IT-рішення для пошуку пального досі користуються попитом. Так, за 20 днів роботи VSU bot - Telegram-бот для пошуку пального - додали більше 16 000 користувачів по всій Україні. Сервіс продовжує надавати користувачам оперативну інформацію про пальне та розширює свою функціональність. Тепер VSU bot допомагає автомобілістам швидко знаходити пальне під час мандрівок між містами.

Зверніть увагу, що команда розробників VSU bot запрошує водіїв України долучитись до збору коштів на автівки для ЗСУ (докладніше в статті).

Як шукати пальне під час мандрівки?

Припустімо, що ви їдете з Києва до Львова, і помічаєте, що бензину у вас залишилось не більше ніж на 250 км. Щоб завчасно знайти, наприклад, необхідний А95+, оберіть у VSU-боті функцію «Пошук пального навколо себе», вкажіть точку на мапі через 200 км від вашої локації та задайте радіус пошуку, скажімо, 5 км. Бот надасть вам інформацію про бензин та найближчі АЗС за вашим запитом. До того ж, ви можете ввімкнути автопошук, щоб отримувати інформацію про пальне на вашому шляху в режимі реального часу.

Отже, коли ви доїдете до обраної на мапі точки, в вас буде вся необхідна інформація, а саме, за якою адресою та на якій АЗС є потрібне вам пальне, яка його вартість, та чи є на цій АЗС черга.

Як допомогти ЗСУ поки ви в дорозі?

Ви можете провести час в дорозі з користю для України та допомогти ЗСУ. Як саме? Команда розробників VSU bot заохочує водіїв долучитись до допомоги українським військовим. Разом з низкою українських компаній та волонтерських організацій вони створили проект Startup Convoy. Найближча мета проекту - зібрати кошти на 5 автівок, які поїдуть у харківському, донецькому та херсонському напрямках для найшвидшої перемоги України. За перші 2 дні було зібрано суму на половину першої автівки.

Ви можете долучитись до проекту зробивши будь-який внесок від 1 грн на сторінці Startup Convoy та поширивши посилання на проект в своїх соціальних мережах. Внесок надасть вам право отримати місце на сторінці пам?яті сайту Startup Convoy, яка буде доступна мінімум 50 років і стане підтвердженням вашої належності до лав волонтерського руху під час війни. Внесок від 20 000 гривень надасть вам право розмістити ваш логотип на придбаному авто та отримати фото брендованого автомобілю, як згадку про вашу допомогу та участь у перемозі.

Збір коштів триває до 1вересня 2022 року або до повної перемоги.

Організатори проекту «Startup Convoy»:

  • Андрій Заікін - волонтер благодійного фонду «Солом'янські котики» та керівник найбільшого в Україні некомерційного проекту допомоги молодим підприємцям та стартапам «YEP Incubators», яка об?єднує більше 3000 людей.
  • Денис Зернишкін - волонтер фонду «Солом'янські котики», співзасновник стартапів «Gravitec.net», «Piar.io», «VSU bot» з аудиторією більше 50 мільйонів користувачів по всьому світу.
  • Благодійний фонд «Солом'янські котики» - допомагає захисникам, рятувальникам та цивільним. Фокус на тактичній медицині та розмінуванні. Передано допомоги більше ніж на 40 мільйонів гривень.
  • Благодійний фонд «Народжені в сорочці» - працює з 2014 року. Опікується потребами підрозділів ЗСУ, Національної Гвардії України, госпіталів, дитячих лікарень та усіх тих, чия робота наближає Україну до Перемоги.
  • «Українська звитяга» - фонд підтримки та допомоги армії. Вже підготовлено та відправлено 10+ автомобілів на передову для підрозділів ЗСУ.
  • Спільнота «Бешкетник та друзі ЗСУ» - волонтерська спільнота, що здійснює адресну допомогу для бійців із більше ніж 20-ти різних військових підрозділів по всій Україні.
  • Агенція «Nobody and sons» - креативна допомога стартапам та новітнім проектам у сфері B2B та B2C.
Джерело: VSU bot

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація