Які автомобільні кольори невдовзі стануть популярними?

Які автомобільні кольори невдовзі стануть популярними?

02 жовтня 2023
0

Експерти показали майбутні трендові автомобільні кольори. Прогноз на найближчі три-п'ять років дав хімічний концерн BASF, один з найбільших у світі виробників автомобільної фарби.

BASF представив колекцію відтінків під назвою On Volude, основним джерелом якої став штучний інтелект. На думку концерну, автомобільній промисловості настав час перейти з класичних чорного та білого відтінків на щось нове, більш виразне і позитивне.

У Північній Америці, на думку експертів BASF, до моди найближчими роками увійдуть м'які відтінки жовтого та зеленого. Вони мають «відновлювальний» і «охолодний ефект».

У Європі, на Близькому Сході та в Африці (EMEA) компанія бачить бежеві та пастельні тони. Зазвичай вони не мають великої популярності в автовласників, але римуються з нинішнім трендом на натуральність.

Для Азійсько-тихоокеанського регіону BASF спрогнозувала пастельні відтінки зеленого та флуоресцентного червоного. Вони покликані наголосити на індивідуальності автомобілістів.

У всіх випадках акцент зроблено на екологічно чисті матеріали та процеси, а також відхід від плоских поверхонь, що дозволяє автовиробникам експериментувати.

Джерело: Мотор
Фото: CarBuzz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація