Яким буде найменший електричний кросовер Renault 4

Яким буде найменший електричний кросовер Renault 4

02 листопада 2022
0

Renault стала на шлях електрифікації і має намір в 2025 році повністю перейти на випуск електрокарів. Вона розробить зовсім нову лінійку автомобілів на електротязі, яка дозволить їй стати одним із лідерів у даному сегменті. Її первістком стане відроджений хетчбек R4.

На Паризькому автосалоні компанія показала концепт Renault 4ever Trophy, який справив справжній фурор на цьому заході. Модель виглядає дуже екстравагантно, але вона не піде у серію. Тому журналісти Motor1 спробували уявити, яким буде товарний варіант Renault 4. Своє бачення вони втілили в рендерах.

Судячи з них, серійна версія електричного хетчбека отримає м'якший дизайн, зберігши при цьому незграбну форму з рубаними гранями. Модель має круглі світлодіодні фари, підсвічений логотип марки і агресивний бампер. Колісні арки та бічні спідниці стали не такими роздутими, але, як і у концепта, виглядають масивно.

Також електромобіль наділили традиційними дзеркалами заднього виду та більш простими у плані дизайну колісними дисками. А ось характерну контрастну смугу вздовж бічних вікон зберегли. Очікується, що Renault 4 досягатиме завдовжки 4160 мм і 1950 м завширшки. Висота буде близько 1900 мм. В основу моделі ляже платформа CMF-BEV, а рух її наводитиме силова установка потужністю 130 к.с. Запас ходу - щонайменше 400 км. Презентувати новинку мають наприкінці 2023 чи на початку 2024 року.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація