Якими авто найбільше задоволені їхні власники?

Якими авто найбільше задоволені їхні власники?

10 лютого 2024
13

У США опублікували дослідження лояльності до брендів авто. Провела його організація Consumer Repors, що займається споживчими дослідженнями. Результати з'явилися на її сайті.

Експерти Consumer Repors опитали власників 330 000 авто 29 різних брендів, випущених із 2021 по 2023 роки. Їх запитували, чи куплять вони знову модель тієї самої марки, а також просили оцінити свої автомобілі за п'ятьма параметрами: комфорт, задоволення від водіння, місткість, практичність і вартість володіння.

З'ясувалося, що найбільше задоволені своїми авто власники Rivian - 86% опитаних готові знову придбати авто цієї марки. На другому місці - MINI (77%), а 3-4 місця ділять BMW та Porsche (по 76%). У хвості рейтингу опинилися Nissan (55%), Volkswagen (51%) та Infiniti (43%).

Зокрема, відзначили найкращі авто за окремими параметрами. Найкомфортнішими визнали Porsche і Genesis, а найкращими в управлінні - Tesla та Rivian. За місткість відзначили Ram і Lincoln, за практичність - Genesis, а за вартість утримання - Tesla та Hyundai.

Джерело: Фокс

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
NISOLEK  

Задоволення від водіння і Tesla?... ой насмішили...

+6ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

NISOLEK, це доводить, що покупці Тесли взагалі не розбираються, ні в автомобілях, ні у водінні)

+5-16ВІДПОВІСТИ  
Tymur_S  

No Mercy, а ви хоч раз їздили на теслі?

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 10

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація