Японці представили тюнінгований Nissan для фільму «Форсаж»

Японці представили тюнінгований Nissan для фільму «Форсаж»

13 січня 2023
1

Японський тюнінг-ательє VeilSide представило модифікований спорткар Nissan Z, який може з'явитись у наступному фільмі франшизи «Форсаж». Його офіційний дебют відбудеться на Токійському автосалоні 2023 року. Про це повідомили на сайті Carscoops.

Актор Сон Кан, який грає у фільмах «Форсаж» персонажа з ім'ям Хан, назвав новий витвір VeilSide «Han's 400Z». Офіційна назва модернізованого авто - FFZ400.

Кузов Nissan Z дуже змінений. Передня частина стала довшою, а в нижній частині переднього бампера з'явилися невеликі отвори. З боків від решітки радіатора встановлені канарди з вуглеволокна.

Також спорткар отримав розширювачі арок та бічні спідниці з карбону. Позаду з'явилося стильне антикрило з ательє логотипами.

Nissan Z пофарбували в яскраво-жовтогарячий колір. Автомобілі саме з таким кольором часто обирають персонажа Сона Кана у фільмах «Форсаж».

У Veilside відзначили, що спорткар збереже 3,0-літровий двигун V6 VR30DDTT, який у стандартній комплектації видає 400 к.с. Їх проект отримає нову вихлопну систему та переналаштований електронний блок управління двигуном. Тому потужність може бути ще більшою.

Крім цього, автомобіль буде оснащуватися пневматичною підвіскою, акустичною системою DIECOCK і 20-дюймовими колесами VeilSide Andrew Forged, взутими в шини Bridgestone Potenza. Повний список доопрацювань стане відомим на Токійському автосалоні 2023 року, який відбудеться з 14 по 16 січня.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

NISOLEK  

У нього немає "Антикрила" тут "Спойлер". На мою думку сама назва - Антикрило, підказує що це щось відокремлене від кузова і має перевернуту форму крила, тільки крило має підйомну силу, а антикрило - притискну. У чьої Зетки або "Спойлер" або "ДакТеіл" і те і те означає подібні речі.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація