Японські тюнери створили «шалену» Ferrari 458

Японські тюнери створили «шалену» Ferrari 458

02 травня 2023
0

Ательє Liberty Walk, яке відоме своїми епатажними аеродинамічними обвісами для різних моделей автомобілів, анонсувало новий проект. Цього разу за основу взяли не просто італійський спорткар Ferrari, а одразу його гоночну версію. Купе Ferrari 458 Challenge для фірмового монокубка Ferrari Challenge отримало масштабний тюнінг, який зробив машину ще стильнішою і набагато агресивнішою. Традиційно для Liberty Walk жодних технічних доопрацювань компанія не пропонує.

Комплект деталей Silhouette включає нову вставку в передній бампер, розвинений спліттер, перероблену кришку капота з жалюзі, масивний дифузор і величезне антикрило. Втім, решта елементів кузова теж поступилися місцем новим деталям з вуглепластику, частина з яких ще й отримала додаткові повітрозабірники і закрилки.

Причому в цьому конкретному випадку власник побажав залишити карбон нефарбованим. Брутальний чорний кузов поєднується з новими колесами з моногайкою, які доповнюють пневмопідвіску, що дозволяє буквально покласти автомобіль на днище.

При цьому базова модель є повноцінною гоночною машиною зі штатним каркасом безпеки, спортивними сидіннями, багатоточковими ременями, мультифункціональним кермом, цифровою панеллю приладів та повною відсутністю внутрішнього оздоблення.

Джерело: Мотор
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація