Йошіто ішіда - новий генеральний директор Mitsubishi Motors в Україні

07 жовтня 2021
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Компанія «ЕМ ЕМ СІ Україна», офіційний імпортер і дистриб'ютор автомобілів Mitsubishi в Україні, повідомляє про зміну генерального директора. На зміну Кейсуке Нішіно, який очолював компанію з 2017 року, призначений Йошіто Ішіда.

Йошіто Ішіда почав кар'єру в компанії Mitsubishi Corporation в 2006 році, в Відділі космічних систем в Аерокосмічному департаменті, де набув неабиякого досвіду в В2В сегменті. До автомобільного напрямку Mitsubishi Corporation приєднався в 2014 році. Йошіто Ішіда представляв інтереси Корпорації на ринках Близького Сходу та Африки, потім був переведений в Європу для розвитку бізнес-мобільності представництва. Останній рік відповідав за продажі та маркетинг Mitsubishi Motors у Великобританії.

«Безумовно, між ринком Великобританії і українським автомобільним ринком є суттєві відмінності, які полягають в масштабах, частках у сегментах, рівні електрифікації, скорочення обсягу автомобілів з дизельними двигунами, продажах через Інтернет, ринку старих автомобілів, - коментує Йошіто Ішіда, - Між тим, я бачу загальні тенденції, такі як зростання ринку позашляховиків. І вкрай важливий момент - Mitsubishi Motors може задовольнити попит на автомобілі SUV-сегмента в будь-яких країнах».

Ці слова підтверджуються тим, що компанія «ЕМ ЕМ СІ Україна», яка повністю належить Mitsubishi Corporation і Mitsubishi Motors Corporation, з моменту виходу на ринок у 2016 році збільшила частку продажів позашляховиків Mitsubishi Motors на автомобільному ринку України до 4,71%, згідно з даними Автоконсалтингу увійшла в топ-5 найбільш продаваних брендів у вересні, а Mitsubishi L200 впевнено утримує першу позицію в сегменті Pick-Up.

«Потенціал українського авторинку досить великий. Ми зробимо все можливе, щоб донести потенційним клієнтам переваги продукції Mitsubishi Motors, і вибудувати міцні відносини з тими, хто вже їздить на наших автомобілях», - додав Генеральний директор Mitsubishi Motors в Україні Йошіто Ішіда.

Mitsubishi Арма Моторс Mitsubishi Арма Моторс

Арма Моторс – это концептуально новый дилерский центр, который построен в соответствии с корпоративными стандартами Mitsubishi Motors.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Mitsubishi

Обговорення новини

avtoman  

А что есть у нас такая должность! я думаю митсубиси дохлый бренд.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація