З аукціону продають легендарний Dodge Challenger

З аукціону продають легендарний Dodge Challenger

16 січня 2023
0

Автомобіль Dodge Challenger R/T SE 1970 року випуску, який неодноразово перемагав в вуличних гонках у Детройті, мають намір продати з аукціону Mecum.

Цей автомобіль більш відомий як «Чорний привид». Таке прізвисько він отримав за те, що спонтанно з'являвся на вуличних перегонах, перемагав у них, а потім зникав уночі. Довгий час не було відомо, хто є власником легендарного маскару. І лише нещодавно назвали його ім'я.

У гонках за кермом Dodge Challenger R/T SE брав участь Годфрі Куейлс. Вдень він працював офіцером поліції Детройта, а вночі приєднувався до місцевого руху гонщиків. Відомо, що автомобіль він придбав новим у Raynal Brothers Dodge. Його кузов був пофарбований у чорний колір, а на кормі була присутня біла вставка. Це поєднання згодом стало культовим.

На жаль, Куейлса вже немає в живих. Легендарний Dodge виставив на продаж його син Грегорі. Торги відбудуться з 12 по 20 травня цього року на Mecum’s Indy Auction. Зазначається, що машина знаходиться в ідеальному стані. Більше подробиць стане відомо ближче до старту торгів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація