З аукціону продали 36-річний Jeep Grand Wagoneer в ідеальному стані

З аукціону продали 36-річний Jeep Grand Wagoneer в ідеальному стані

18 травня 2024
0

На торговому майданчику Hemmings відбувся аукціон, у рамках якого продали Jeep Grand Wagoneer 1988 випуску. Позашляховик цікавий тим, що за свою 36-річну історію проїхав 27 417 миль (близько 44 тисяч км) та знаходиться в ідеальному майже заводському стані.

Оригінальний Jeep Grand Wagoneer - один із найзнаковіших позашляховиків США. Однак знайти його в ідеальному стані у наші дні велика вдача. Саме тому цей лот привернув увагу поціновувачів, готових викласти круглу суму, аби лише отримати машину у свою колекцію. Торги були дуже активними і як результат, продавцеві вдалося виручити за цей раритет 68 775 доларів.

Варто зазначити, що автомобіль перебуває в повністю оригінальному стані і мав лише одного власника. Як кузов, так і салон авто просто ідеальні і навіть не вимагають миття і хімчистки. В обладнання кабіни входить радіо, кондиціонер, електричні склопідйомники, обігрівач, електричні замки. Сидіння оздоблені коричневою шкірою, відтінок якої повторює дерев'яну вставку на кузові.

Під капотом встановлений потужний 5,9-літровий атмосферний двигун V8 потужністю 140 к.с. і 380 Нм крутного моменту. Мотор працює у парі з триступінчастою автоматичною коробкою передач TorqueFlite, з'єднаною з роздавальною коробкою, що передає потужність через передню та задню осі Dana 44.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація