З дорожнього фонду 2024 року заберуть усі гроші

З дорожнього фонду 2024 року заберуть усі гроші

13 листопада 2023
0

Понад 95 мільярдів гривень з дорожнього фонду підуть на потреби оборони та розвиток оборонно-промислового комплексу України. Про це повідомив міністр фінансів Сергій Марченко.

«Усі кошти з дорожнього фонду на наступний рік (95,2 млрд грн) також будуть перенаправленні на потреби оборони, що дозволить мобілізувати усі можливі внутрішні ресурси на цей напрямок. Це не тільки інвестиція у перемогу, але й створення нових робочих місць та підтримка економіки», - зазначив Марченко.

У вересні 2023 року прем'єр-міністр України Денис Шмигаль пообіцяв мінімізувати видатки на ремонти доріг у бюджеті-2024. За його словами, в резервному фонді є кошти, які закладені на підтримку доріг і мостів критичної інфраструктури. Він пояснив, що це необхідно для гуманітарних, соціальних та воєнних цілей. Це буде фінансуватись з резервного фонду за індивідуальними рішеннями уряду.

«Кожен раз будемо дивитись дуже уважно, щоб не виходило так, що ми займаємося будівництвом нових доріг, а нам потрібно фінансувати виробництво українських снарядів», - зазначив прем'єр-міністр.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація