З молотка пустять один із найкрутіших хот-хетчів Lancia з 90-х

З молотка пустять один із найкрутіших хот-хетчів Lancia з 90-х

11 березня 2024
0

На онлайн-майданчику Bring a Trailer з'явилося оголошення про продаж Lancia Delta Integrale Evo 1 1992 року випуску, що належала головному дизайнеру концерну Stellantis Ральфу Жіль.

Жиль придбав цю машину 2018 року і переробив її на свій лад: у неї модифікований мотор, крісла Recaro в стилістиці 80-х, а також кермо MOMO Corse, стереосистема Pioneer і 15-дюймові колеса Speedline.

Червоний кузов у відтінку Rosso Monza поєднується з темно-сірим салоном. Судячи з опису та фотографій, ця Delta Integrale, якій понад три десятки років, і яка проїхала понад 100 тисяч кілометрів, знаходиться у відмінному стані.

Спочатку хот-хетч приводила у рух 2,0-літрова «турбочетвірка» потужністю 210 «конячок», проте після різних модифікацій її віддача напевно була збільшена, але наскільки, не повідомляється. Коробка передач - 5-ступенева «механіка».

Поточна ставка за автомобіль становить 42 тисячі доларів, торги будуть завершені за два дні. Разом з автомобілем покупець отримає комплект запчастин, включно з демонтованим заводським випускним колектором.

Цікаво, що декілька років тому на торги виставили рідкісну Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II Blue Lagos, яка була випущена накладом 215 примірників. Цей хетчбек оцінили у 90-110 тисяч доларів.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація